Mitä teen ja kenelle

Journalismi

Minulla on vankka ja perusteellinen toimittajan ammattitaito. Minulta onnistuvat niin pitkät reportaasit, henkilöhaastattelut ja esseet kuin myös nopeat uutiskeikat livelähetyksineen. Teen säännöllisesti tutkivaa journalismia. Monen uutistoimituksessa vietetyn vuoden ja hyvin uteliaan luonteeni ansiosta sytyn ja saan priimaa jälkeä aikaisiksi kaikista aiheista. Parasta on kaivaa esille uutinen tai tarina. Vaikka kirjoitan mielelläni kaikesta, minulla on myös harvinaista erikoisosaamista esimerkiksi urheilun ilmiöistä.

Olen aina tarkka, ripeä, luotettava ja kekseliäs. Oma esimieskokemukseni auttaa ymmärtämään tilaajan näkökulman. En koskaan missaa dedistä!

Asiakkaitani ovat muun muassa Ilta-Sanomat, Urheilulehti, Apu, Länsi-Savo, Suomen Lehdistö, Diabetes-lehti ja Tehy-lehti.

Urheilulehteen kirjoittamani juttu joukkuevoimistelun valmennuskulttuurista oli ehdokkaana vuoden 2018 Suuren journalistipalkinnon ja Lumilapion saajaksi.

Viestintä

Olen tehnyt yrityksille sisältömarkkinointijuttuja, lehdistötiedotteita, nettisivujen tekstejä, somesisältöjä sekä mainossloganeita.

Teen muuta kuin journalistista työtä mielelläni, mutta harvoin ja olen tarkka riippumattomuudestani journalistina.

Koulutukset, paneelikeskustelut, luennot

Pidän mielelläni koulutuksia, vedän paneelikeskusteluja tai tulen esiintymään, jos osaamiseni vain teemaan sopii. Ota yhteyttä, niin kerron enemmän, mitä olen tehnyt ja mitä annettavaa minulla voisi olla.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close